Coupe Soleil

Tijdens een vakantie gaat m’n fantasie steevast met me op de loop.  Een continue stroom van onzin rolt 24 uur per dag vrolijk van m’n tong en m’n arme vrouw hoort dat dan geduldig aan. Ik kan er niets aan doen, het gebeurt gewoon en het is niet te stoppen.  Tot halverwege de eerste dag van onze laatste vakantie.

‘Waarom schrijf je het niet op in plaats van het in het luchtledige te laten verdwijnen?’ zucht ze vanaf haar boek.

Vanaf dat moment heb ik het toetsenbord van de meegebrachte laptop flink gemarteld en zo is “Coupe Soleil” ter wereld gekomen.

Lees hier hoe rechercheur Steven van der Helm samen met zijn collega Dick Engelsman in het opgeschrikte Noordwijkerhout het raadsel rond de vermoorde kapster Trudy oplossen.


Dodelijke Pirouette

Dodelijke Pirouette is m'n eerste boek en wordt een misdaadroman die zich afspeelt in de paardenwereld.

Rob Zandvliet is eigenaar van ruitersportwinkel "Cavalerie" en raakt ongewild betrokken bij een moord op een stalgenoot en de ontvoering van diens paard.

Door de ogen van Rob word je meegenomen naar een wereld waar roem, afgunst en geld de boventoon voeren en waar niemand zich zelf lijkt te zijn.

Samen met rechercheur Steven van der Helm ontrafelen ze de kluwen van leugens en brengen ze de waarheid aan het licht.Coupe Soleil is eerder gepubliceerd op www.blikopnoordwijkerhout.nl